SHJ Drunen Turn en Dans plezier voor jong en oud!

Welkom bij SHJ Drunen


Geslaagd weekend clubkampioenschappen

  • 01-12-2016

Zaterdag 26 en zondag 27 november werden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Turn- en Dansvereniging SHJ Drunen gehouden. 230 leden van de turnafdeling hebben deelgenomen aan deze onderlinge wedstrijd.

Op zaterdag openden de jongste leden het weekend. Na afloop ontving iedereen een medaille en diploma. Daarna volgden de wedstrijdrondes.Bij de mixgroep was de eerste plaats voor Naomi van de Wiel. Tweede werd Ralph van Logten en als derde eindigde Lizzy de Gouw.

Bij de jongens recreanten kwamen de jongere jongens uit in niveau 1. Jinne Schoonheim werd eerste, Kyan Minke tweede en Ralph van Logten derde. De oudere jongens turnden ieder in hun eigen niveau (niveau 2, 3 of 4), maar zij streden gezamenlijk voor de drie podiumplaatsen. Kevin van de Pol werd eerste, Sven van Engelen tweede en Daan Vermeulen derde.

De meisjes recreanten waren verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën en niveaus. Bij categorie 1A won Maud Elshout, de tweede plaats was voor Iris van Delft en de derde werd Kim van Beurden. In categorie 1B werd Quinty Quirijnen eerste, Lieke van der Pot tweede en Jara Stommels derde. In categorie 2A won Anouk Verbruggen, tweede werd Floor van de Wiel en derde Loes Damen. In categorie 2B won Sam van der Lee, tweede werd Dionne van der Zande en de derde plaats was voor Nerea Laeijendecker. In categorie 3 werd Fleur Dekkers eerste, Femke van der Sanden tweede en Laura Verbruggen derde. In categorie 4 werd Marion van Bokhoven eerste, Vera van Bladel tweede en Liz van de Wiel derde.

Op zondag turnden alle dames selecties. De meisjes opleidingsgroep turnden in de twee leeftijdscategorieën. Bij pre-instap ging Saar Lambrechts er met het goud vandoor, Aliza Clemens behaalde de tweede plaats en Doortje van Noort de derde plaats. Bij prepre-instap was het goud voor Demi Tinus, zilver voor Dione van den Hout en brons voor Merle Muskens.

De selectieturnsters uit de onderbouw turnden in drie categorieën. Bij D3 werd Shaniqua Boakye eerste, Michelle Mikkers tweede en Eline de Krijger derde. 

Bij D1 en D2 werd Fieke Stoof eerste, Neva Janse tweede en Maud Boddingius derde.
Bij N1, N2, N3 en N4 mocht Addelieke de Jong plaatsnemen op hoogste podium, Esma Akyazi werd tweede en Fleur van Noort derde.

In de bovenbouw werd geturnd in twee categorieën. Bij divisie 5 en 6 werd Fleur van Moergastel eerste, Iris van Gool tweede en Esther de Boer derde. Bij divisie 2, 3 en 4 werd Elise Brouwer eerste, Lotte Knippels tweede en Kim van Vugt werd derde.

 

Foto's zaterdag: https://www.facebook.com/pg/shjdrunen/photos/?tab=album&album_id=1140437312741217
Foto's zondag: https://www.facebook.com/pg/shjdrunen/photos/?tab=album&album_id=1141810632603885Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

*

Contact

Sporthal Inmotion Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen Telefoon: 06 - 83659043 Email:info@shjdrunen.nl Website: http://www.shjdrunen.nl