SHJ Drunen Turn en Dans plezier voor jong en oud!

Welkom bij SHJ Drunen


Grote Clubactie 2018

  • 11-09-2018

Ook dit jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen! Een lot kost € 3,- waarvan 80% (€ 2,40 per lot) naar onze clubkas gaat! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-.

Wanneer is de actie?
De actie loopt dit jaar van 15 september t/m 22 november 2018. Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het boekje dan uiterlijk 1 november in tijdens de les. Vanaf 15 september kun je via deze pagina ook gemakkelijk online loten kopen!

Prijzen voor lotenverkopers
Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura. Ook ontvang je een tweede artikel gratis bij masita.com. Dit jaar is er ook een website speciaal voor kinderen: www.kids.clubactie.nl Hierop kun je jezelf inschrijven voor de landelijke Kids-verkoopwedstrijd waarbij je kans maakt op een Playstation 4 of een fiets. Ook is het mogelijk om een clinic te winnen van een topsporter!

Voor de beste 10 lotenverkopers van onze vereniging zijn er grote snoepzakken, de top 3 zal een extra prijs ontvangen.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

*

Contact

Sporthal Inmotion Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen Telefoon: 06 - 83659043 Email:info@shjdrunen.nl Website: http://www.shjdrunen.nl