SHJ Drunen Turn en Dans plezier voor jong en oud!

Welkom bij SHJ Drunen


Lesaanbod

Ouder-kindgym

De kinderen leren spelenderwijs klimmen, klauteren, rollen, springen, balanceren en allerlei andere vaardigheden die met gymmen te maken hebben. Spelen met ballen, blokken of pittenzakjes, zingen in de kring en bewegen op muziek. De begeleiders spelen een grote rol tijdens de lessen. Zij stimuleren en begeleiden hun kind om de opdracht zo goed mogelijk uit te voeren.
Ouder-kindgym is geschikt voor kinderen tot 4 jaar.

Mixgroep

De mixgroep biedt acrogym, springen en turnen. Kun je niet kiezen, wil je kennis maken met de drie disciplines of wil je ze alle drie beoefenen dan kan dit bij de mixgroep. Er wordt gewerkt in blokken van ongeveer 4 weken, per blok wordt er lesgegeven in één discipline.
De mixgroep is voor jongens en meisjes van 5 t/m 8 jaar.

Volwassenen

Voor dames en heren die sportief bezig willen zijn. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materiaal en de lessen zijn gevarieerd. Specifieke spierversterkende oefeningen, spelvormen of bewegen op muziek.

Peuter- Kleutergym

Rennen, springen, rollen, duikelen, klimmen en klauteren, de meeste kleuters doen niets liever. De kinderen maken kennis met alle basisvormen van bewegen. Naast de toestellen wordt er ook aandacht besteed aan kring- en tikspelletjes en klein materiaal zoals ballen en hoepels.
Peuter en kleutergym is voor jongens en meisjes van 3 t/m 5 jaar.

Turnen

Houd je van handstanden, radslagen, zwaaien en trampoline springen, dan is turnen misschien wel iets voor jou. Op de toestellen leer je de basiselementen van het turnen, op je eigen niveau. 
Er zijn recreatiegroepen voor zowel jongens als meisjes, opgedeeld in verschillende leeftijdsgroepen vanaf 6 jaar.

Springgroep

Er zijn vele sprongen die je kunt springen, van basis tot salto's. De springgroep springt op verschillende toestellen, de airtumbling, pegasus, minitrampoline, grote trampoline en andere springopstellingen. 
De springgroep is voor jongens en meisjes van 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar.Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

*

Contact

Sporthal Inmotion Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen Telefoon: 06 - 83659043 Email:info@shjdrunen.nl Website: http://www.shjdrunen.nl