SHJ Drunen Turn en Dans plezier voor jong en oud!

Welkom bij SHJ Drunen


Lidmaatschap

Lid worden
Wanneer je bij ons wilt komen sporten is het mogelijk om twee gratis proeflessen te volgen. Voor het aanvragen van proeflessen kun je het formulier invullen.
Zijn de twee proeflessen goed bevallen en je wilt echt lid worden van onze vereniging, vraag aan de train(st)er het inschrijfformulier en lever het ingevulde formulier de volgende les in.

Lidmaatschap
Na ondertekening van het inschrijfformulier bent u (of uw zoon/dochter) lid van Turn- en Dansvereniging SHJ Drunen.
Daarnaast geeft u toestemming voor het gebruik van foto's welke worden gemaakt tijdens trainingen/wedstrijden/voorstellingen/evenementen via Social Media en andere publieke kanalen.

Bij aanmelding als lid is eenmalig 5,00 Euro verschuldigd. Dit bedrag wordt tegelijk met de eerste contributie in rekening gebracht.

Afmelden
Opzeggen van het lidmaatschap moet uiterlijk 1 maand voorafgaande aan het nieuwe kwartaal schriftelijk plaatsvinden. Wanneer niet of te laat wordt opgezegd is namelijk toch 3 maanden contributie verschuldigd. Dit houdt verband met de financiele verplichtingen die wij zelf ook vroegtijdig moeten aangaan voor de huur van de zaal en de leiding.

Wil je vooraf meer informatie stuur een e-mail naar info@shjdrunen.nl.
Wij helpen je graag bij het maken van een keuze uit één van de vele lessen.
Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

*

Contact

Sporthal Inmotion Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen Telefoon: 06 - 83659043 Email:info@shjdrunen.nl Website: http://www.shjdrunen.nl