SHJ Drunen Turn en Dans plezier voor jong en oud!

Welkom bij SHJ Drunen


Sparen voor SHJ bij Jumbo Drunen

  • 06-02-2018

Van 7 februari t/m 27 maart heeft Jumbo de actie ‘Sparen voor je Sportvereniging’. Iedere klant krijgt bij €10,- aan boodschappen een gratis spaarpunt met daarop een code. Deze code kan op de website 
www.jumbo.com/sparenvoorjesportvereniging ingevoerd worden of stop de punten in onze inleverbox in de hal van onze accommodatie.

Dit jaar zijn er extra spaarpunten te verkrijgen bij aankoop van Unilever producten (Unox, Knorr, Croma, Dove, Helmann's, Magnum en Omo). Alle deelnemende producten zijn voorzien van een actiekaart in de winkel.

Tot en met 3 april kunnen de spaarpunten online verzilverd worden, daarna wordt het geldbedrag verdeeld over de deelnemende sportverenigingen. 

We hopen zoveel mogelijk punten te verzamelen, zodat we verschillende materialen aan kunnen schaffen voor onze sportaccommodatie! Vraag aan iedereen in je omgeving deze punten en lever ze snel in.

Steun SHJ Drunen en spaar mee!

Jumbo Drunen
Grotestraat 164BBlijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

*

Contact

Sporthal Inmotion Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen Telefoon: 06 - 83659043 Email:info@shjdrunen.nl Website: http://www.shjdrunen.nl