SHJ Drunen Turn en Dans plezier voor jong en oud!

Welkom bij SHJ Drunen


Twee keer brons op NK Jazzdans

  • 27-06-2016

Afgelopen weekend schitterden maar liefst 4 jazzselecties tijdens Fantastic Gymnastic in Ahoy.  Op zaterdag 25 juni mochten de vier teams deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap jazzdans. Het gehele weekend stond Ahoy bol van de kampioenschappen, voor negen verschillende gymsporten was zaterdag en zondag het NK.

De beste groepen hadden zich via voorronden geplaatst voor het NK. In de ochtendronde kwamen Energy en Spirit in actie, in de middagronde stonden Move en Gravity op de wedstrijdvloer. De tribune zat vol met enthousiaste supporters, die kwamen genieten van de prachtige dansen.

Move wist in de categorie B t/m 16 jaar de derde plaats te bemachtigen en in de categorie A 20+ pakte Gravity het brons. Spirit eindigde net naast het podium, zij werden 4e in de categorie B 20+. Energy werd op hun eerste NK 7e in de categorie C t/m 16 jaar.Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

*

Contact

Sporthal Inmotion Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen Telefoon: 06 - 83659043 Email:info@shjdrunen.nl Website: http://www.shjdrunen.nl