SHJ Drunen Turn en Dans plezier voor jong en oud!

Welkom bij SHJ Drunen


Veelgestelde vragen

Kan ik een proefles volgen?

Het is zeker mogelijk om een proefles te volgen. Bekijk in het lesrooster bij welke les je een proefles wilt volgen en vraag de proefles aan via het formulier op de website. Je kunt twee lessen uitproberen wanneer de betreffende groep geen wachtlijst heeft. Bevallen de lessen, dan ontvang je een inschrijfformulier.

Op welke locaties worden de lessen gegeven?

Alle lessen worden gegeven in Sportaccommodatie Inmotion in Drunen. Bekijk het lesrooster turnen of lesrooster dansen voor een overzicht van alle lessen.

Is er een wachtlijst?

Er zijn groepen met een wachtlijst, wij proberen de wachtlijsten te beperken tot het minimum. Nadat je een proefles hebt aangevraagd word je geinformeerd over een mogelijke wachtlijst. Wanneer er een wachtlijst is word je op de wachtlijst geplaatst en zul je even moeten wachten voordat je een proefles kunt volgen.

Wat is de hoogte van de contributie?

De hoogte van de contributie is afhankelijk van het aantal wekelijkse trainingsuren en de aard van de activiteit. De contributie is bij vooruitbetaling verschuldigd vanaf de maand waarin de eerste les valt. Vanwege de kosten van het betalingsverkeer wordt de contributie per kwartaal via automatische incasso geïnd (ook bij de eerste contributie van nieuwe leden). De automatische incasso van de contributie over het kwartaal vindt plaats in de eerste week van het kwartaal. In bijzondere omstandigheden kan het bestuur een betalingsregeling treffen. Een verzoek daartoe kan gedaan worden bij de penningmeester.

De kosten voor onderlinge wedstrijden, evenementen en activiteiten buiten het lesrooster om zijn niet in de contributie inbegrepen.
Bij aanmelding als lid is eenmalig 5,00 Euro verschuldigd. Dit bedrag wordt tegelijk met de eerste contributie in rekening gebracht.

Hoe kan ik het lidmaatschap opzeggen?

Opzeggen van het lidmaatschap moet uiterlijk 1 maand voorafgaande aan het nieuwe kwartaal plaatsvinden. Wanneer niet of te laat wordt opgezegd is namelijk toch 3 maanden contributie verschuldigd. Dit houdt verband met de financiële verplichtingen die wij zelf ook vroegtijdig moeten aangaan voor de huur van de zaal en de train(st)ers.

Wil je opzeggen vul dan het formulier in op onze website. Daarmee schrijf je je uit als lid van onze vereniging.
Het is ook mogelijk om het schriftelijk te doen. Gebruik hiervoor het afmeldingsformulier, verkrijgbaar via de train(st)ers.

Wanneer je wilt veranderen van groep, lesdag en/of discipline, of wilt stoppen met een extra groep maar wel lid blijft van onze vereniging dan dient er een mutatieformulier ingevuld te worden. Het mutatieformulier is verkrijgbaar via de train(st)ers.

 

Niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op.

 Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

*

Contact

Sporthal Inmotion Cees van Delftstraat 10, 5151 VX Drunen Telefoon: 06 - 83659043 Email:info@shjdrunen.nl Website: http://www.shjdrunen.nl